Home Producten Applicatie Service Over ons Nieuws Enquête Neem Contact Op
 Producten
Ventilator
Compressor
Pomp
Ventilator
Overige
 
 Home → Over ons
Bedrijfsprofiel

De Ventilatorfabriek (Groep) Co. Ltd. van Shenyang (Shenyang Blower Works (Group) Co., Ltd.) is een grootschalig staatsbedrijf gebaseerd op haar voormalige Shenyang naverbranderfabriek. De Shenyang naverbranderfabriek werd opgericht in 1934, en in 1952 investeerde de staat 1,7 miljoen Yuan om het uit te breiden en te vernieuwen naar de eerste professionele productiefabriek van naverbranders.

 
Dochtermaatschappij
 
Productieapparaat
De Ventilatorgroep van Shenyang (Shenyang Blower Group) heeft de capaciteit om grootschalige in het binnenland gemaakte apparatuur te ontwerpen en fabriceren, zoals de centrifugale compressor voor grootschalige ethyleenfabrieken met een jaarlijkse productie van meer dan 1 miljoen ton...
 
Onderzoek en Ontwikkeling
1. Belangrijke technologische prestaties en prijzen verkregen in 2005
2. Prijzen op stadsniveau of hoger verkregen in 2006
3. Prijzenlijst voor 2007
4. Onderzoeks- en ontwikkelingsplan voor de komende vijf jaar (in totaal 42 items)
 
Belangrijke Klanten
Chinese Petrochemische Corporatie, Chinese Nationale Petroleumcorporatie, Linde, JSWSteelLtd ,SEI, •Chinese Nationale Offshore Oliecorporatie.
 
Bedrijfslocatie
De Ventilatorfabriek (Groep) Co. Ltd van Shenyang(Shenyang Blower Works (Group) Co., Ltd)is gevestigd op No.16 Kaifa Road, Economische & Technologische Ontwikkelingszone van Shenyang (Shenyang Economic & Technology Development Zone), Provincie Liaoning, China; het kruispunt tussen Kaifa Road en Zhongyang Street, wat zich in het centrum van de ontwikkelingszone bevindt. Slechts 150 kilometer verwijderd van de Yingkou Haven, genieten wij van zeer geschikte transportcondities.
 
 

Copyright (C) 2010-2018 Shenyang Blower Works Group Corporation. All Rights reserved.