Home Producten Applicatie Service Over ons Nieuws Enquête Neem Contact Op
 Producten
Ventilator
Compressor
Pomp
Ventilator
Overige
 
 HomeNieuws
1.Succes van Blower Ventilatie Co. Ltd. van Shenyang (ShenYang Blower Ventilation Co., Ltd.)met eenmalige proefdraai van ventilator op hoge snelheid
Het meest recente nieuws van de Groep: de twee soorten ventilatoren op hoge snelheid die ontwikkeld en gefabriceerd werden door onze Blower Ventilatie Co. Ltd. van Shenyang (ShenYang Blower Ventilation Co., Ltd.) is eenmaal door het proefdraaien van vacuümpompen en zonder lading gegaan en was succesvol. De ventilatoren zijn de nieuwe kroon voor marktontwikkeling en nieuwe doorbraak in technologische vooruitgang. De 18 ventilatoren (inclusief 2 soorten ventilatoren op hoge snelheid, 8 eenheden in totaal) dienden de techniek die aangevoerd werd door Beijing-Tangshan Integrated Steel Company en zijn de eerste verkooporder van ventilatoren op hoge snelheid in de geschiedenis van het bedrijf. Terwijl het bedrijf zich vroeger slechts specialiseerde in de productie van blowers en ventilatoren op lage en gemiddelde snelheid, werd het succes van de blower op hoge snelheid tegenwoordig het kritieke teken voor het bedrijf om een compleet nieuw product op de markt te brengen. Van nu af aan zal de blowerproductie van het bedrijf overgezet worden van kleinschalig naar grootschalig en de productie stijgt van laag naar hoog.
 
Het succes van D800-21/D700-32 blowers die goedgekeurd worden door eenmalig proefdraaien heeft weergegeven dat alle draai-indexen van de blowers volledig voldoen aan de ontwerpvereisten, en een hoge waardering van alle lokale inspecteurs en revisors. Slechts enkele dagen geleden is de eerste partij van 2 soorten en 8 eenheden blowers op hoge snelheid op tijd vervoerd naar het gebied van de klant.
 

Copyright (C) 2010-2018 Shenyang Blower Works Group Corporation. All Rights reserved.