Home Producten Applicatie Service Over ons Nieuws Enquête Neem Contact Op
 Producten
Ventilator
Compressor
Pomp
Ventilator
Overige
 
 HomeNieuws
2.Ventilatiefabriek Groep Co. Ltd. van Shenyang (ShenYang Blower Works Group Co., Ltd.). Werd het Hart van Buitenlandse en Binnenlandse Media en Verslaggevers
Nieuws van de Groep: op het moment dat de Olympische Spelen van Beijing 2008 naderen, is een groep van meer dan 40 verslaggevers van buitenlandse en binnenlandse media, georganiseerd door de Publiciteitsagent van het Olympische Nieuws van Beijing, aangekomen bij  Ventilatiefabriek Groep Co. Ltd. van Shenyang (ShenYang Blower Works Group Co., Ltd.). Op 24 juni, vergezeld door de gemeentelijke afdeling van Publiciteit van ShenYang en leiders van het Publiciteitskantoor van Buitenlandse Zaken.
 
In de bijeenkomst voor de receptie van de buitenlandse gasten betuigde de heer Deng Changhui, Vicedirecteur van de Groep een warm welkom aan alle verslaggevers namens alle werknemers van het bedrijf. Deng gaf een korte introductie aan alle verslaggevers over de kritieke rol en impact die  Ventilatiefabriek Groep Co. Ltd. van Shenyang (ShenYang Blower Works Group Co., Ltd.). heeft op de ontwikkeling van de Chinese nationale economie. Deng betuigde ook kort dat de Groep de belangrijke missie ondernomen heeft van het lokaliseren van belangrijke apparatuur, constructie van een industriële basis van universele machines van de hoogste wereldklasse, onderzoek en fabricage van producten die passen bij een geavanceerde wereldnorm, en de beslissing van de Groep om de beste apparatuur voor China te produceren en stevig te staan op de internationale markt. Bovendien heeft Deng Yang Jianhua, Xu Qiang en Wang Yingjie (modelarbeiders van het bedrijf die beroemd zijn in China) geïntroduceerd aan alle verslaggevers, en heeft vragen beantwoord die gesteld warden door de verslaggevers.
 
De buitenlandse en binnenlandse Media en verslaggevers zijn tevens naar de stator werkplaats gegaan als bezoek en voor interviews.
 

Copyright (C) 2010-2018 Shenyang Blower Works Group Corporation. All Rights reserved.