Home Producten Applicatie Service Over ons Nieuws Enquête Neem Contact Op
 Producten
Ventilator
Compressor
Pomp
Ventilator
Overige
 
 HomeNieuws
3.Constructie van Nieuwe Fabriek van de Groep Afhankelijk van Wetenschap en Technologische Vooruitgang met het Behalen van Energiebehoud en Kostenbesparingen
Nieuws van de Groep: De constructie van de nieuwe fabriek van de Groep voert strikt het principe uit van reflecteren van wetenschap en technologische vooruitgang en duurzame ontwikkeling, doelend op een combinatie van economische voordelen voor het bedrijf en maatschappelijk voordelen. De constructie heeft geavanceerde processen geïmplementeerd en volgde 8 technische maten om de doelen van energiebesparing en kostenbesparing voor de rationele applicatie van energiebronnen te behalen.
 
Vanuit het punt van voldoen aan procesprocedures en logistieke rationaliteit werkte zij een geschikte lay-out van de constructie uit om de kortste afstanden te krijgen van grondstoffen en hulpvoorzieningen voor productie tot werkplaatsen voor productie, om het in- en uitgaande transport van materialen te verminderen en te besparen op transportkosten.
 
Nieuwe fabrieken worden gebouwd als meervoudig overspannende geïntegreerde fabrieken, met constructies van sterk staal, buitenste afschermmuren van geklemde en gekleurde staalplaten en glaswol, thermische stalen balansdeuren en alle buitenramen van plastic stalen wanden van dubbel glas en met een enkel kozijn om de isolatie-eigenschappen van de fabriek te verbeteren. Het dak van de fabriek heeft een bovenlichten om het nut van natuurlijk licht te verbeteren en de energieconsumptie van licht te verlagen.
 
Transformatorstations van alle werkplaatsen zijn geïnstalleerd in elke fabriek om bedradingverlies te verminderen. Transformators met lage verliezen worden gebruikt en condensators worden ingesteld voor reactantie compensatie om reactieve verliezen te verminderen. Het verlichtingssysteem van de fabriek maakt gebruik van energiebesparende spaninrichtingen voor licht met een hoge efficiëntie om de energiebesparingen van de fabriek te verbeteren.
 
Alle gebouwen hebben meetapparaten voor energieconsumptie zoals aparte watermeters, ampèremeters en stroommeters binnen geïnstalleerd.
De watervoorziening voor groot gebruik van airconditioning en kraanwater is afhankelijk van de automatische temperatuurbeheersing en techniek van constante drukomvorming, die water kan leveren door frequentieconversie in overeenstemming met wijzigingen in temperatuur en volume van het geleverde water, dus om energie te besparen, doen veel moeite om te besparen op waterbronnen.
 
De productie past het proces van een circulerende watertoevoer toe, rioleringen worden afgevoerd op een rioolbehandeling station van de fabriek en behandeld water zal gebruikt worden voor groenen, doortrekken van het toilet en enkele productieprocessen. Daardoor is het afvoervolume van de riolering nul. Een dergelijke methode kan waterbronnen besparen en het milieu beschermen.
Het bedrijf besteedt veel aandacht aan het toepassen van verzochte en geavanceerde processen en geavanceerde uitrusting voor energiebesparing met een hoge efficiëntie, zoals CNC draaischijven, frequentieconversie motoren, door silicium beheerste en inversiestroomvoorziening, om de stroomconsumptie te verminderen.
 
 De oude ruimten met 8 ketels en 16 eenheden van kolen verbrandingsketels (kolenconsumptie is 39245 ton, wat overeenkomt met 28032 ton gangbare kolen) worden gestopt, terwijl warmte-uitwisseling stations en regelsysteemstations voor gasdruk nieuw gebouwd worden, die stoomwater gebruiken voor warmte-uitwisseling voor verwarming, systemen van stralingswarmte met verbrandingslucht en vermogensbuizen voor verwarming op de thermische isolatie-effecten te vergroten. Het koelwater zal verzameld worden voor recycling. In dergelijke gevallen wordt de standaard kolenconsumptie verminderd met 7000 ton, terwijl de uitstoot van zwaveldioxide en stof volledig gestopt worden.
 

Copyright (C) 2010-2018 Shenyang Blower Works Group Corporation. All Rights reserved.