Home Producten Applicatie Service Over ons Nieuws Enquête Neem Contact Op
 Producten
Ventilator
Compressor
Pomp
Ventilator
Overige
 
 HomeNieuws
4.Het implementatievoorstel van een project van lokalisatieonderzoek en fabricage op dubbelwerkende super hoogdruk zonder olie smerende waterstofcompressor, gezamenlijk ontwikkeld door de Ventilatorfa
Nieuws van de Groep: de 2D3.5 dubbelwerkende super hoogdruk zonder olie smerende waterstofcompressor, exclusief ontwikkeld door onze Groep, is geslaagd voor de beoordeling door specialisten betreffende haar implementatievoorstel op 10 juni, en werd officieel vermeld in de Projecten van Fundamentele Taken van de Groep betreffende Onderzoek en Ontwikkeling van Belangrijke Apparaten in 2008. Als het project succesvol is, zal het de eerste in haar soort zijn op de binnenlandse markt, en zal een vooraanstaand product worden op de binnenlandse markt en de geavanceerde klasse bereiken op de internationale markt. Daardoor zal het de lokalisatie van technologieën van belangrijke apparatuur bereiken en de behoeften van het land aan economische ontwikkeling bevredigen. Ook zal het een belangrijke en positieve impact hebben op technologische ontwikkeling van de nationale apparatuur fabricerende industrie en op de verbetering van de innovatieve vaardigheden van het bedrijf.
 
 De dubbelwerkende super hoogdruk waterstofcompressor is de fundamentele verbonden apparatuur die gerelateerd is aan het project "technologie voor waterstofopslag en -overdracht" die vermeld staat in het speciale onderwerp "technologie van waterstofenergie en brandstofcellen" dat bijgesloten is in het nationale 863 Plan van China, dat gezamenlijk toegepast werd door de Dubbelwerkende Afdeling van de Groep en de Academie van Stroomenergie binnen de Universiteit van Xi'an JiaoTong. Aangezien het product een uitlaatdruk tot 400bar heeft, bestaan er meer strikte vereisten aan de constructie en het gebruikte materiaal voor de onderdelen en componenten die wisselende ladingen van de compressor dragen (zoals krukas, verbindingsstang en luchtklep).
 
Zaken van vervorminggebreken door metaalmoeheid, borging, lekken en bescherming van super hoogdruk waterstof van onderdelen die draaien onder condities van super hoogdruk waterstof zijn altijd de kritische onderwerpen waar overzee analyse en onderzoek zich op richten. Binnenlands onderzoek naar dergelijke projecten is nog niet gestart. Alle dubbelwerkende compressoren die gebruikt worden voor productie, opslag en transport van super hoogdruk waterstof dat verkocht wordt op de markt zijn allemaal geïmporteerd. Echter, er bestaat een vrij grote potentiële markt voor hoogdruk en super hoogdruk dubbelwerkende compressoren in China. Bovendien heeft de compressor een glanzende toekomst aangezien het toegepast kan worden in diverse andere bedrijfstakken, zoals metallurgie, chemie, elektronica en ruimtevaart.
 
 Uit de introductie die gegeven werd door de heer Yu Aiguo, hoofd van het project, bleek date en dergelijke compressor een totaal nieuw ontwerp heeft dat nooit eerder bestond in China, en het heeft een compressiesysteem met twee kolommen en vier niveaus en de cilinders zijn gerangschikt in gegradeerde constructies. Het project wordt uitgevoerd met de methode die eigen onderzoek en productiestudie combineert, met een grote ondersteuning van de Universiteit van Xi'an JiaoTong. Het projectteam zal de serie testen die gedaan zijn onder super hoogdruk condities diepgaand onderzoeken, dan fundamentele problemen aanpakken van fundamentele technische punten en moeilijkheden in de constructie van de compressor, materiaal, borging, processen en inspectiemethoden, zodat een soort dubbelwerkende super hoogdruk niet door olie gesmeerde waterstofcompressor ontstaat met een uitstekende prestatie, hoge kwaliteit, lage energieconsumptie, lange levensloop, super geschiktheid voor super hoogdruk draaicondities en voor de eigen intellectuele eigendomsrechten, die gebruikt kan worden om geïmporteerde compressoren te vervangen.
 
Als vereiste voor het onderzoek- en fabricageplan van de Groep voor belangrijke apparatuur, moet het project het prototype klaar hebben in oktober van dit jaar voor het proefdraaien. Om het doel te halen hebben leiders van de Dubbelwerkende Afdeling van de Groep een uitstekende opstelling uitgewerkt, monitoren zij de gehele voortgang en brachten zij tijdelijk verscheidene specialisten over voor onderzoek en ontwikkeling van het project. Het projectteam is diverse moeilijkheden betreffende het ontwerp te boven gekomen, en maakte uiteindelijk het ontwerp van de projecttekeningen en de controletaken. De ervaring leert dat op het moment dat het prototype aangepast is in overeenstemming met de opmerking van de beoordeling door specialisten, dan kan het gebruikt worden voor de proefproductie van het prototype. (Geschreven door Li Xiaoyan)
 

Copyright (C) 2010-2018 Shenyang Blower Works Group Corporation. All Rights reserved.