Home Producten Applicatie Service Over ons Nieuws Enquête Neem Contact Op
 Producten
Ventilator
Compressor
Pomp
Ventilator
Overige
 
 HomeNieuws
5.640000 T/Jaar Ethyleencompressor voor Gekraakt Gas Is Geslaagd voor de Evaluatieconclusie van Specialisten voor Technologische Prestaties: Het Product is de Eerste in Haar Soort In China, Behaalt In
Nieuws van de Groep: op 28 mei heeft Sinopec de evaluatieconferentie voor technologische prestaties voor de "640000 T/Jaar Ethyleencompressor voor Gekraakt Gas" die ontwikkeld is door Sinopec Maoming Branch. De conferentie leidde tot de volgende conclusies:
 
Succes in onderzoek en fabricage van de compressor is een geweldige doorbraak van de grootschalige centrifugale compressor van China en het ontwerp en fabricagetechnologieën van de aangedreven stoomturbine. Het is de eerste in haar soort in China, en haar prestatie-index heeft een geavanceerd niveau bereikt van internationale technologieën. Daarom realiseerde de compressor een lokalisatie van belangrijke apparatuur. Een dergelijk succes heeft het tijdperk van importeren van dergelijke compressoren uit het buitenland gestopt, wat een grote hoeveelheid investeringen in constructie bespaart voor het land en bracht uitstekende economische en maatschappelijke voordelen.
 
 De evaluatieconferentie wordt gehouden door de heer Wang Yutai, de vicedirecteur van de Materiaal- en Apparatuurafdeling van Sinopec. Specialisten die gepresenteerd werden op de conferentie zijn de heer Wang Jiming (adviseur van de Sinopec Group en academicus van de Chinese Academie van Ingenieurs), de heer Huang Li (Vicesecretaris van de Chinese Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming), de heer Sui Yongbing (hoofd ingenieur van de Chinese Vereniging van Apparatenindustrie) en nog eens 14 verwante specialisten. En de bedrijven voor onderzoek naar en fabricage van de compressor,  Ventilatiefabriek Groep Co. Ltd. van Shenyang (ShenYang Blower Works Group Co., Ltd.). Hangzhou Steam Turbine Co., Ltd. (HTC) en Sinopec Maoming Branch hebben de onderzoek- en fabricagestatus van de compressor geïntroduceerd, alsook respectievelijk de draaistatus.
 
Na een serieuze discussie waren alle gepresenteerde specialisten het erover eens dat de compressor de grootste in China gemaakte compressor voor gekraakt gas in haar soort is. De compressor heeft verscheidene wetenschappelijke hoogtepunten toegepast die door onszelf ontwikkeld waren. Het heeft de volgende unieke kenmerken:
 
1.Haar ontwerp komt overeen met de vereisten voor een complete eenheid die bediend wordt in een breed draaibereik onder diverse werkingscondities.
 
2.Het past modellenseries toe met driedimensionale stromingen van de centrifugale compressor met hoge efficiëntie en international geavanceerde driedimensionale software voor simulatieanalyse op waarden van viskeuze vloeistofstromen. Daarom kan het stromingsveld van de stromingsbaan van de compressor analyseren, om dus de efficiëntie van de gehele compressor te verbeteren.
 
3.De nieuw ontwikkelde analysesoftware voor de stator betrouwbaarheid kan meer exacte dynamische analyse uitvoeren op rotators met een breed bereik en hoge rotatiesnelheid, om ervoor te zorgen dat de compressoreenheden betrouwbaar werken en vrij zijn van gebreken.
 
4.Het project past de technologie van waterinjectie toe, die effectief kan voorkomen dat bindmiddelen gaan verkooksen binnen de compressor, zodat de energieconsumptie wordt verlaagd. De vergrendelde of mogelijk vergrendelde injectiespuit kan online gedisassembleerd of tijdelijk vervangen worden.
 
5.Het product heeft verscheidene technologische moeilijkheden van stoomturbines voor aandrijving met hoge parameters succesvol opgelost, zoals gebroken klepstelen. Ook zijn sommige fundamentele onderdelen (inclusief de hoogdruk voorste cilinder, uitlaatkap en lagersokkel) opnieuw ontworpen op een geoptimaliseerde manier. Daarom kunnen de grootschalige compressoreenheden als geheel getransporteerd worden zonder disassemblage van alle onderdelen, om de installatieperiode te verkorten en de installatiekwaliteit te vergroten.
 
6.Het project heeft geavanceerde processen en technologieën en een geïntegreerd CIMS systeem toegepast, wat ervoor kan zorgen dat de compressoreenheid overeenkomt met de ontwerpvereisten. Het perfecte kwaliteitsverzekeringssysteem garandeert een gecontroleerd ontwerp en fabricage, dus zorgt voor kwaliteit van het product.
 
 De compressoreenheden worden gelanceerd om te draaien in het Sinopec filiaal in Maoming in september 2006. Tot nu toe heeft haar draaionderzoek uitgewezen dat alle technische indicators overeenkomen met de ontwerpvereisten, voldoen aan de productieprocessen, dat de eenheden een uitstekende prestatie kennen, en stabiel en betrouwbaar bediend kunnen worden.
 
Bovendien hebben specialisten tevens de producten vergeleken met buitenlandse producten, en daarna suggesties gedaan.
 
 

Copyright (C) 2010-2018 Shenyang Blower Works Group Corporation. All Rights reserved.